PROJEKTUTVECKLING

Erik Marsch Fastigheter bygger, utvecklar och förvaltar, nya som befintliga fastigheter. Då vi har allt under ett tak, kan vi bygga nya fastigheter samt förvalta.
 
Genom att investera och ansvara för hela projektet vill vi skapa något alldeles extra i våra projekt. Bostäder, kommersiella, och samhällsfastigheter.

Erik Marsch koncernen tror på landsbygden och vi vill vara drivande i att utveckla och föra utvecklingen framåt på landsbygden, vad gäller bostäder, kommersiella och samhällsfastigheter. Vi går mot strömmen och satsar på landsbygden!

Alla typer av projekt är intressanta för oss. Vi letar ständigt efter mark eller befintliga fastigheter för att kunna utveckla och förvalta för generationer framåt. Kontakta oss gärna

Vi tror på landsbygden och vi vill vara drivande l i att utveckla och föra utvecklingen framåt på landsbygden, vad gäller bostäder, kommersiella och samhällsfastigheter.

Alla typer av projekt är intressanta. Har du planer på ny fastighet, fastighet som du vill utveckla eller mark som du vill sälja, kontakta oss gärna.